Print

Roses are Blue Nederlands


     

 

 Roses are Blue, 2014

    Diet van Velzel 2014

  

For adults and young adults

 

 

         

Roses are Blue is een bundel bizar-logische verhalen met fantasy hier en daar. Vrij naar de covertekst: ‘… tales just as true as roses are blue, but with real mischief and sin in them.’ Verschillende verhaaltypes zijn vertegenwoordigd: ‘klassieke’ mythe, kerstverhaal, sprookje , (dieren)fabel, romantisch (lijkend) verhaal en coming-of-age story. Combinaties komen ook voor.  

Terloops komen in de bundel onderwerpen langs als klassenverschillen, arrogantie, te weinig/te veel ambitie, puberen, klimaatverandering, lastige liefde, sexuele geaardheid, obesitas, zwanger worden, ouder worden, het uiterlijk, schuld en (niet altijd) boete, en een paar (prettige) obsessies. De hoofdpersonen zijn van verschillende leeftijden. Wat ze beleven, verloopt volgens de merkwaardige logica van een plagerig lot.  

Diet van Velzel is Nederlands en woont in Rotterdam. In haar verhalen, net zoals in haar beeldend werk, geeft ze de werkelijkheid vaak een draai.Zie ook www.dietvanvelzel.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. 

Roses are Blue, twelve tales  

Diet van Velzel, 2014
ISBN 978-90-807509-0-6
Prijs €10.-

Roses are Blue digitaal is via bekende online boekenwinkels zoals iBooks en Amazon gratis down te loaden.

Via Lulu.com is het boek hier direct als download beschikbaar.

Posted in: Uncategorised